U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

_________________

   

Het nieuwe solliciteren !

 

Uw Video C V Door C V D Video

 

Een sollicitatie per brief blijft de norm, maar juist in deze tijden van veel werkzoekenden op de arbeidsmarkt is het een must om op te vallen.

Een brief blijft een brief en die biedt geen eerste indruk van een persoon. Een video C.V. biedt de mogelijkheid om je op een onderscheidende manier te presenteren, meteen de aandacht van een mogelijk toekomstige werkgever te pakken en in zijn/haar geheugen te blijven hangen.

Hoe werkt het?

Gedurende ongeveer een uur, gaat u samen met ons een video C.V. maken.
Dat doen we gewoon in onze of uw huiselijke omgeving of, indien u dat wenst, op een andere door u te bepalen locatie. Voordat de opname begint, helpen wij u met alle zaken die voor u belangrijk zijn zoals: houding, stemvolume, kleding, haar, enz. Wij helpen u bij het vinden van de juiste woordkeus en zorgen ervoor dat u een goed verhaal heeft dat duidelijk overkomt bij potentiële werkgevers.
Uiteraard wordt de opname gemaakt met professionele video- en geluidsapparatuur waardoor uw video C.V. professioneel overkomt. Geen goedkope presentatie via een webcam of hobby camera, maar een echt mooie professionele opname.

Na de opname's worden deze gemonteerd in een korte en bondige maar vlot lopende, persoonlijke presentatie van uzelf van ongeveer 1 minuut ter ondersteuning van uw Sollicitatie.

De video C.V. wordt uw eigendom dus de mogelijkheden zijn legio. Zo kunt u uw eigen video C.V.:

  • plaatsen op uw eigen website (indien u die niet heeft kunnen wij die voor u laten verzorgen)
  • plaatsen op een persoonlijke pagina op onze website
  • plaatsen op Youtube
  • meesturen met uw sollicitatie via e-mail
  • meesturen met uw schriftelijke sollicitatie middels een DVD, USB stick of een andere gegevensdrager.

Wat kost het?

De kosten voor een basis video C.V. (opname, montage, en webversie via email verstuurd) bedragen slechts € 225,00. Een DVD kopie van de video C.V., voorzien van kleuren opdruk, in Jewel Case kost 8,00 euro per stuk. (vanaf 50 stuks 6,50 euro per stuk).
Alle genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W.

Neem indien u belangstelling heeft vrijblijvend contact met ons op. Binnenkort volgt hieronder een voorbeeld hoe ook uw video sollicitatie er uit zou kunnen zien.

   

CVD-VIDEO
Zernikeplaats 279
3068 JA Rotterdam.

Kees van Duijvenbode
T : 010 - 455 16 44
M : 06 - 383 282 56

K.v.K Rotterdam
nr: 24398554
info@cvd-video.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?