U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

_________________

   

Trouwvideo

Op de mooiste dag van je leven gaan vaak de meest onvergetelijke momenten aan je voorbij omdat je voornamelijk oog hebt voor elkaar en nauwelijks voor je omgeving.

Door je trouwdag door CVD-Video vast te laten leggen op video en deze te laten monteren tot een professionele trouwvideo, kun je al die gemiste momenten later op je gemak nog eens terug zien. En wat is er nou mooier dan je bruiloft samen, of met familie of vrienden, keer op keer te kunnen herbeleven, genietend van sfeervolle beelden, effecten en jullie eigen muziek.

 

Natuurlijk kun je een familielid of goede vriend(in) vragen jullie huwelijk op video vast te leggen maar dergelijke amateur opnames leiden achteraf vaak tot grote teleurstelling vanwege bibberende beelden en/of een camera die constant van links naar rechts zwaait. 

Als je door CVD-Video je huwelijksdag laat vastleggen krijg je een professionele bruiloftsfilm waar je een leven lang plezier van hebt. Wij hebben oog voor detail en dankzij een jarenlange ervaring missen wij niets. Bovendien nemen wij op met minimaal twee professionele HD camera's waardoor de mooiste beelden vanuit diverse standpunten opgenomen worden.

Voorafgaand aan het opnemen van jullie trouwdag zal er altijd een gesprek plaats vinden, het liefst in jullie eigen omgeving, waarin wordt besproken hoe jullie trouwdag er uit ziet en wat jullie speciale wensen zijn. In dat gesprek worden dan meteen concrete afspraken gemaakt over wat we wel en niet doen en wat het prijskaartje is wat daar aan hangt.

 

 

 

 

Na de opnames op jullie trouwdag beginnen voor ons de montagewerkzaamheden waarin wij van jullie trouwdag een op maat gesneden trouwvideo maken met een selectie van de mooiste, grappigste en meest ontroerende momenten. Het resultaat zetten we op DVD of Blu Ray disc die we voorzien van een mooie opdruk en een opbergdoos met hoes waardoor het geheel een heel persoonlijk karakter krijgt. Maar indien gewenst kunnen we de montage ook op USB disk aanleveren zodat die afgespeeld kan worden m.b.v. een Mediaplayer. De mooiste dag van je leven wordt zo vastgelegd tot het mooiste document van je leven.

Wil je meer weten, of hebben jullie speciale wensen? Neem dan gerust contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

   

CVD-VIDEO
Zernikeplaats 279
3068 JA Rotterdam.

Kees van Duijvenbode
T : 010 - 455 16 44
M : 06 - 383 282 56

K.v.K Rotterdam
nr: 24398554
info@cvd-video.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?