U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

_________________

   

Onze prijzen

 

Bedrijfspromoties

De prijzen van bedrijfspromoties zijn erg afhankelijk van uw wensen. Echter kunnen wij al vanaf € 350,00 ex BTW een eenvoudige, korte webspot voor u produceren. De kosten voor een uitgebreide presentatie kunnen wij pas bepalen nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt.

 

Bruiloften

Het tarief voor bruiloften is € 250,00 per onderdeel (denk bij onderdelen aan opmaken/aankleden, de fotoshoot, het stadhuis, de kerk, diner + receptie en de feestavond). Bij afname van drie of meer onderdelen krijgt u één onderdeel voor de helft van de prijs. Zo heeft u dus al voor € 625,00 een videoreportage van de belangrijkste onderdelen van uw trouwdag. Dit tarief is inclusief montage en een DVD met kleuren opdruk.

 

Dopen, Eerste Heilige Communie of Kraamfeest

Voor Doopdiensten, een Eerste Heilige Communie of een kraamfeest/baby shower, rekenen wij een standaard tarief van € 300,00 all-inclusive (montage en 1 DVD kopie).

 

Overige Evenementen

De tarieven voor overige evenementen worden bepaald door uw wensen, het soort evenement, de duur van de opnametijd en de daaraan gerelateerde montagetijd. Wij hanteren voor zowel opnemen als monteren een uurtarief van € 30.

All-inclusive prijzen voor evenementen behoren tot de mogelijkheden.

Al onze prijzen, behalve voor Bedrijfspromoties, zijn inclusief BTW. Reiskosten zijn in een straal van 10 km rond Rotterdam inbegrepen. Buiten die straal rekenen wij € 0,20 p/km.

 

Speciale gelegenheden, wensen of omstandigheden? of een meercamera registratie?

Maak uw wensen kenbaar dan doen wij u een scherpe prijsaanbieding.

 

Tot slot... 

Wilt u iemand verrassen door een videoproductie kado te doen? Ook dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.

 

  

CVD-VIDEO
Zernikeplaats 279
3068 JA Rotterdam

Kees van Duijvenbode
T : 010 - 455 16 44
M : 06 - 383 282 56

K.v.K. Rotterdam nr: 24398554
BTW-ID: NL001214303B45
info@cvd-video.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?