U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

_________________

   

Het nieuwe werven !

 

Werf personeel via een pakkende video

 

Personeel werven is hede ten dage geen gemakkelijke opgave. In bijna alle sectoren is er een gebrek aan goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Het werven van nieuwe collega's is een taak die meestal uitbesteed wordt aan daarin gespecialiseerde buro's en organisaties. Maar dat gaat met veel kosten gepaard en het succes is vaak minimaal.

Maar het kan ook anders! Laat uw bedrijf opvallen via een pakkende video, zet deze op de bekende social media kanalen en u zult zien dat de kans op het vinden van geïnteresseerde kandidaten ineens een stuk sneller gaat.

Hoe werkt het?

In een eerste gesprek bepalen we samen welke onderdelen van uw bedrijf u onder de aandacht wilt brengen en welke zaken het werken bij u aantrekkeliljker maken dan bij de concurrentie.
Vervolgens gaan we bij u in het bedrijf en/of in de omgeving opname's maken en monteren deze tot een vlotte en pakkende presentatie van maximaal 1,5 minuut. Deze komen we bij u presenteren en na de eventuele door u gewenste aanpassingen leveren wij de presentatie op.

Deze presentatie kan dan door uzelf of door een daarin gespecialiseerd buro op de bekende social media kanalen geplaatst worden.

De presentatie video wordt uiteraard uw eigendom dus de mogelijkheden zijn legio. Zo kunt deze:

  • plaatsen op uw eigen website
  • plaatsen op Youtube
  • meesturen met uw wervings advertenties
  • laten plaatsen op een DVD, USB stick of een andere gegevensdrager en deze uitdelen op beurzen of bij andere gelegenheden.

Wat kost het?

De kosten voor deze presentatie zijn afhankelijk van uw wensen, de tijd die we nodig hebben voor de opname's en de bijbehorende montage werkzaamheden en zijn daarom niet standaard. Na een eerste gesprek zullen wij een richtprijs voor uw presentatie aanbieden. Ons uurtarief voor zowel opnemen als monteren bedraagt €25 p/u ex. BTW.

Neem indien u belangstelling heeft vrijblijvend contact met ons op. 

  

CVD-VIDEO
Zernikeplaats 279
3068 JA Rotterdam

Kees van Duijvenbode
T : 010 - 455 16 44
M : 06 - 383 282 56

K.v.K. Rotterdam nr: 24398554
BTW-ID: NL001214303B45
info@cvd-video.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?