U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

_________________

   

Een persoonlijke herinnering nu het nog kan.

 

Herinnerings-video

Vaak wordt er na het overlijden van een persoon in korte tijd een herinnerings-video gemaakt om tijdens de uitvaart te vertonen. Zo'n herinnerings-video bestaat dan uit een serie foto’s van de betreffende persoon die een weergave zijn van zijn of haar leven. Daaraan wordt in de montage wat beweging toegevoegd en wordt er een mooi muziekje onder gezet.

Op zich is hier niets mis mee maar het blijft wel een onperoonlijke herinnering.

 

CVD-Video is van mening dat dit veel persoonlijker kan door de herinnerings-video te maken terwijl de betrokkene nog in leven is. Natuurlijk is het een beetje luguber om bij leven al voorzieningen te treffen voor als u er niet meer bent maar het biedt wel de nodige voordelen. Zo kunt u zelf bepalen welke foto's er gebruikt worden en, nog belangrijker, het biedt u de gelegenheid (een deel van) de foto’s zelf toe te lichten. Wij denken dat daardoor de video veel persoonlijker en waardevoller wordt.

Een basis herinneringsvideo is al verkrijgbaar vanaf €300.

Levensloop-video

Een uitgebreide vorm van de herinnerings-video is de levensloop -video. Deze bevat naast een fotoserie ook interviews met u en/of uw partner die worden opgenomen bij u thuis of op één of meerdere locatie(s) naar keuze. B.v. bij het ouderlijk huis of de oude school of het werk, al naar gelang de persoonlijke wensen. Deze beelden worden samen met de door u geselecteerde foto's gemonteerd tot een montage van maximaal een uur die wordt afgeleverd op DVD of USB stick. Zo ontstaat een nog indringerder beeld van u om aan uw (klein) kinderen na te laten.

Helaas kunnen wij u nog geen voorbeelden laten zien. Deze worden z.s.m. toegevoegd.

 

De kosten voor een levensloop-video zijn sterk afhankelijk van het aantal locaties waar opgenomen moet worden en het aantal uur aan opnames wat gemonteerd moet worden. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden met u bespreken waarna wij u een gepaste aanbieding kunnen doen.

 

 

 

  

CVD-VIDEO
Zernikeplaats 279
3068 JA Rotterdam

Kees van Duijvenbode
T : 010 - 455 16 44
M : 06 - 383 282 56

K.v.K. Rotterdam nr: 24398554
BTW-ID: NL001214303B45
info@cvd-video.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?